Starter, zelfstandige of kleine ondernemer?

Kies voor een kant-en-klare
website

Let op, dit betreft een tijdelijke actie.

Zeer scherp geprijsd

Te mooi om waar te zijn? Bij ons niet!  Je hebt al een website vanaf € 390,-. Kies de optie die bij jou past!

Professionele kwaliteit

Kwaliteit op #1. Ook in deze prijsklasse. Een professionele website inclusief onderhoud en updates.

Toekomst-proof

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst? Onze websites zijn altijd uit te breiden met de modernste functionaliteiten.

Welke website kies jij?

Hieronder vind je onze unieke kant-en-klare websites.
Wij passen het volgende aan: Teksten, het lettertype, foto’s, kleuren en het logo.

€ 390,-

Website: Basis

€ 465,-

Website: expert

€ 515,-

Website: professional

VEELGESTELDE VRAGEN

 • De door jou geselecteerde website;
 • Toevoegen van het gewenste lettertype en de teksten inclusief een spelling check;
 • Toevoegen van de foto’s;
 • Aanpassing van kleuren;
 • Toevoegen van een eigen logo;
 • Verhuizing naar jouw hostingpakket en livegang.
Bijkomende kosten zijn: € 45,- per kwartaal. Hiermee houden we het CMS (Content Management Systeem) en plugins up-to-date. Daarnaast zorgen we regelmatig voor een back-up. Hierin begrepen zitten ook de terugkerende licentiekosten voor verschillende plugins.

Het antwoord is tweeërlei. 

 1. Standaard wijzigen we, nadat je bij ons een kant-en-klare website hebt gekocht, het volgende: Kleuren, lettertype(n), foto’s, logo en teksten. Dit zit natuurlijk bij de prijs inbegrepen.

 2. Mocht je later iets aangepast willen hebben dan is dat natuurlijk mogelijk. In principe kunnen we alles aanpassen, uitbreiden of weghalen. Kleine aanpassingen doen we voor het uurtarief van € 55,-. Voor grotere aanpassingen ontvang je een offerte op maat.

Nadat je jouw website hebt uitgekozen sturen wij je een document toe waarin precies beschreven staat wat wij van je nodig hebben.​ Hieronder sommen we het alvast voor je op:

 • Teksten;
 • Foto’s;
 • Logo;
 • Informatie over je huisstijl (zoals kleuren en lettertypes);
 • Toegang tot je hostingpakket.

Om je website live te zetten zul je zelf een hostingpakket en een domeinnaam nodig hebben. Als je dit nog niet hebt kun je dit zelf afnemen bij een hostingpartij. Vergeet niet om ook een SSL-certificaat af te nemen, waarmee je je website nog beter beveiligd. Advies over een goede hostingpartij? Stuur ons een mailtje.

Ontzorgd worden? Wij kunnen het ook voor je regelen. Laat het ons weten in het bestelformulier.

Laat je logo en huisstijl door ons realiseren. Je kunt deze optie aangeven in het bestelformulier. 
Nu nog even geen budget hiervoor? Je kunt dan ook de kleuren doorgeven die je mooi vindt, evenals het lettertype. Dat volstaat voor deze kant-en-klare websites.

De mogelijkheden zijn legio. Standaard kun je bij deze kant-en-klare websites kiezen voor de volgende opties: Nieuwspagina, portfoliopagina, logo ontwerp, extra pagina’s, implementatie van Google Ads, koppeling van Google Analytics en de integratie van een Facebook pixel.

Heb je specifiekere wensen? Laat het ons weten. Dan werken wij de mogelijkheden uit en doen we je een offerte op maat toekomen.  

Ter inspiratie. Als je een product wilt verkopen kunnen we een webshopmodule integreren. Of filters toevoegen, zodat bezoekers eenvoudig door jouw productaanbod kunnen navigeren.

Als we alle input van jou hebben gekregen streven wij ernaar om je website binnen 5 werkdagen live te hebben op jouw domein.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief omzetbelasting.

Uitgangspunten

Dit zeggen klanten over commar:

“Over de samenwerking met COMMAR ben ik zeer tevreden. Er werd geluisterd naar mijn wensen en tegelijkertijd hadden ze zeer goede ideeën en tips. Er werd meegedacht zonder iets op te leggen. Door COMMAR is de site van Binnen is Buiten zowel mooi, informatief als praktisch en kan de website voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Blij met het resultaat.”
Lianne Kooijman
Eigenaar: Binnen is Buiten
“Mede door de duidelijke en rechtstreekse communicatie van en door COMMAR is het voor onze organisatie erg fijn om met COMMAR te werken. No Nonsense werkt!”
Cecilia de wit
Eigenaar: TendR Yachts