fbpx

Een website. Het digitale visitekaartje van je bedrijf. Of je nu een beginnende ondernemer bent, een zelfstandige of een klein business hebt. Het is jouw eigen pareltje online. Het is een belangrijke, maar vaak prijzige investering. Zeker als je net begint met ondernemen of als zelfstandige werkt, wil je iets moois zonder teveel te betalen. COMMAR komt je daarom tegemoet met een tijdelijk aanbod in deze unieke tijd, zonder dat je inlevert op kwaliteit.

Wij vonden het namelijk wel tijd voor een actie

In deze ongelukkige tijd van Corona, worden veel kleinere ondernemingen zwaar getroffen door alle maatregelen. De economie loopt simpelweg wat minder hard. Dit kan consequenties hebben voor jouw bedrijf.

Daarom een websitepakket speciaal voor ambitieuze ondernemers

Want wie net begint, wilt vlammen. Jij wilt mensen bereiken, meer klanten binnenhalen en aandacht verkrijgen voor de verkoop van meer opdrachten of producten. Dat geldt natuurlijk ook als je werkt als zelfstandige of een klein bedrijf hebt.

Scherp geprijst vanaf €390,-

Het is scherp, onze prijs. En eigenlijk net onder het randje van een “misschien wel te absurd goedkoop” aanbod. We willen je namelijk tegemoet komen. COMMAR is een jong bedrijf, maar met een doelstelling: Zoveel mogelijk startende of kleine ondernemingen helpen in deze tijd. Juist nu willen we doen waar we goed in zijn. Websites ontwikkelen! 

Profiteer daarom tijdelijk van dit bijzondere aanbod. Ons concept? Daar vertellen we graag meer over. Het zit namelijk zo!

Hoe werkt het?

Volg het eenvoudige stappenplan naar jouw website binnen 5 dagen:

 1. Je maakt een uitstapje naar onze 3 unieke website-templates.
  Je kunt bij ons namelijk kiezen uit 3 verschillende websites die wij geheel naar jouw smaak invullen met jouw logo, kleuren en lettertype. Alvast een kijkje nemen? Klik dan op dit linkje!
 2. Keuze gemaakt? Vul het bestelformulier in.
  Via de volgende pagina, of op een voorbeeldwebsite naar keuze, kun je het formulier invullen om de bestelling te voltooien. Dit is voor ons het startsein!
 3. Live in 5! (dagen).
  Super snel gerealiseerd! We streven ernaar om jouw website al over maximaal 5 dagen LIVE te zetten. 
 4. Het is tijd om te vlammen.
  Met jouw business. Je website is inmiddels al ‘set and ready’ voor de online wereld. Tijd voor champagne en een goed gesprek over online marketing allicht? 😉 

COMMAR, waarom doen jullie dit?

Dat is een goede vraag. Wij doen dit met het oog op groei en met de gedachte dat een robuuste en “toekomstproof” website ook voor de kleine onderneming mogelijk moet zijn. Websites zijn onze passie, ondernemen is ons middel. Middels deze actie willen wij graag delen waar we goed in zijn. Snelle, gebruiksvriendelijke en Google-matchende websites met een stevig en modern fundament. Voor jou betekent dit een buitenkansje om van onze kennis te profiteren en over 5 dagen al jouw eigen professionele website live te zien staan. En dat nu voor een wel heel ‘klein prijsje’.

Kunnen jullie dan wel een goede kwaliteit leveren voor dit bedrag?

Alweer een goede vraag! Wij garanderen je dat we met de keuze voor onze websitetechniek jou voorzien van de modernste middelen voor een snelle, betrouwbare en Google-vriendelijke website.

Mocht je hier meer over willen weten? Lees dan nog eens ons blog over de keuze van ons CMS: WordPress. Hierin leggen wij de technische aspecten uit van het fundament onder onze websites. 

Meer weten?

De volgende stap is logisch. Je bekijkt dit tijdelijke aanbod door regelrecht door te klikken op de volgende button. Je vind hier onze pakketten, veelgestelde vragen en praktische informatie.

Nog meer weten?

Als dat nog niet voldoende is mag je ons bellen, appen, mailen, briefposten of bezoeken (op 1,5 meter afstand). Wij vertellen je graag alles over ons nieuwe concept.

Jeroen

Jeroen

Online Marketeer

Laat een bericht achter, of stel een vraag: