OFFLINE MARKETING.

IN HET KORT

Zichtbaar in de ‘echte’ wereld

Ondanks dat het marketinglandschap verschuift, blijft offline marketing belangrijk. De presentatie van je bedrijf in de ‘echte’ wereld blijft prioriteit hebben. Om jouw bedrijf goed te presenteren is het noodzakelijk dat de middelen er representatief en professioneel uitzien. Dat realiseren we graag voor je. Hieronder zie je wat we kunnen betekenen.

Strategie

Of het nu online marketing, of offline marketing betreft. Het is belangrijk dat een goede strategie de basis vormt voor jouw marketingactiviteiten. Wij denken met je mee over o.a. de inzet van middelen en de tone of voice. Want wij weten wat wel, en wat niet werkt.

Logo- en huisstijl

Een goede presentatie van je bedrijf begint met een professionele uitstraling. Natuurlijk in lijn de bedrijfsidentiteit. Want; ‘een eerste indruk maak je maar één keer’. Wij kunnen jouw logo- en huisstijl ontwerpen, met daarbij ook briefpapier, visitekaartjes, etc.

Brochure

Overzichtelijk en in stijl jouw bedrijf of product presenteren aan een (potentiële) klant? Daarvoor leent een brochure zich heel goed. Wij kunnen een brochure voor je ontwikkelen, met alles wat daarbij hoort. Zoals teksten, fotografie en de opmaak ervan.

Advertentie

Het grote publiek aanspreken? Grote kans dat je dan kiest voor een advertentie in een (regionale) krant. Opvallen onder het grote publiek is dan de kunst. Door middel van een duidelijke advertentie gaat dat zeker lukken! Wij ontwerpen ‘m graag.

Flyer

Op een beurs, bij de kassa of in een informatiepakket. Een flyer is altijd handig om uw doelgroep te voorzien van informatie over uw bedrijf of product. Wil je een duidelijke flyer? Wij verzorgen een doeltreffende tekst, ontwerp fotografie.

Overtuigd?

Jouw offline marketing door Commar laten aanpakken? Of wil je meer informatie? Neem contact met ons op.

 

CONTACT.