ONLINE MAILING.

IN HET KORT

Effectief je klant benaderen via email marketing.

Welke contactmomenten heeft jouw bedrijf met haar betrokkenen? Niet alleen met de betrokkenen die dicht bij het vuur staan. Maar ook met relaties die minder betrokken zijn. Misschien zitten er in die groep juist wel potentiƫle klanten. Het loont om de alle betrokkenen van je bedrijf blijvend te betrekken. En dat kan eenvoudig, namelijk door middel van e-mailmarketing in de vorm van online nieuwsbrieven. Wij nemen je het werk uit handen en verzorgen van schrijven tot verzenden graag dit proces.

KLANTENBAND

Natuurlijk wil je met regelmaat onder de aandacht zijn van je klanten. Het structureel inzetten van een online nieuwsbrief biedt daarvoor de uitkomst. Laat jouw klanten zien dat je in beweging bent!

ATTENTIEWAARDE

Een online nieuwsbrief is persoonlijker. Maar belangrijk, het heeft ook een hogere attentiewaarde dan bijvoorbeeld een bericht op social media. Maak er gebruik van en neem ze mee in jouw verhaal!

WEBSITEVERKEER

Je website is ‘the place to be’. Daar staat, als het goed is, alle informatie waarmee je jouw klanten gaat overtuigen. Daarom maken we in een nieuwsbrief altijd verschillende doorverwijzingen naar de website.

MEETBAAR

Welke content spreekt je klanten aan, en wat scoort minder goed? Belangrijk om te weten! Want op basis daarvan kunnen we nog doelgerichter communiceren! Wij kunnen meten wat in een nieuwsbrief goed en niet goed heeft gescoord.

ONZE AANPAK:

Tekst.

We doen een inhoudsvoorstel voor de nieuwsbrief, en werken deze bij akkoord in tekst uit. Spetterende teksten, of misschien juist formeler. De tone of voice is afhankelijk van de doelgroep.

Ontwerp.

Als de tekst staat, zorgen we dat de nieuwsbrief professioneel wordt opgemaakt. Natuurlijk in de huisstijl van het bedrijf waarvoor we de nieuwsbrief verzenden.

Verzending.

Als de tekst en de opmaak met elkaar zijn gestroomlijnd, sturen we alvast een testmail ter check. Bij akkoord wordt 'ie verzonden! Wij plannen dan in overleg de datum voor de volgende nieuwsbrief.
LET’S START!

JE ONLINE NIEUWSBRIEF UITBESTEDEN?