ONLINE MARKETING.

IN HET KORT

Jouw bedrijf op de online kaart?

Hoe presteert jouw bedrijf op internet? Voor veel ondernemers is deze vraag een hoofdpijndossier. Een goed teken, want dat betekent dat het belang van online aanwezig zijn wordt gezien! Maar het hoeft geen hoofdpijndossier te zijn! Wij ondersteunen graag op het gebied van online marketing, zodat ook jouw bedrijf online optimaal presteert!

Social media

Wij kunnen je social aanpakken en de content verzorgen. Wist je dat sociaal zich ook heel goed leent om betaalt te adverteren? Uitstekend om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

 

LEES MEER.

SEO

Hoog in een zoekmachine (zoals Google) eindigen kan grofweg op twee manieren. Betaald en onbetaald. Bij SEO (Search Engine Optimization) wordt er niet betaald aan de zoekmachine, maar gaat er om hoe goed je website organisch scoort. Dit kan geoptimaliseerd worden door tekstoptimalisatie, landingspagina’s, enzovoort.

SEA

SEA (Search Engine Advertising) gaat over hoog in de zoekmachine komen, door de zoekmachine daarvoor te betalen. Wij werken met gecertificeerde marketeers die online-campagnes opzetten en onderhouden. Op basis van een zoekwoordenonderzoek staat jouw website hoog in de zoekmachine!

Mailing

Het versturen van een online nieuwsbrief is een aanrader! Want daarmee houdt u uw waardevolle betrokkenen ook daadwerkelijk betrokken. In overleg met u verzorgen wij van A tot Z het maken en het versturen van de online nieuwsbrief!

 

LEES MEER.

Foto- en videografie

Zet een goed beeld neer van uw bedrijf. Kies ervoor om professionele beelden te laten maken van uw bedrijf en/of product. Deze beelden kunnen vervolgens gebruikt worden op uw website, social media, of offline uitingen.

Overtuigd?

Commar laten werken aan uw online marketing? Of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

 

CONTACT.