Wij zijn COMMAR

ENTHOUSIAST, BETROKKEN, NO-NONSENSE

COMMAR Reclame

COMMAR is in juni 2018 opgericht door Maarten van Lit om (startende) ondernemers te kickstarten met een online boost en een professionele (merk)beleving.

Aan dat doel is weinig veranderd. Sindsdien creëert en stimuleert COMMAR online groei voor meerdere succesvolle projecten en klanten. Het succes? Dat zit ‘m in de inzet van de juiste middelen op het juiste moment. Denk aan een opvallend design van je, in Google goed te vinden, website of het raken met pakkende advertentieteksten op Google of sociale media.

2020 – Jeroen

Begin 2020 is online marketeer Jeroen Terhoeve aangehaakt als chef voor nieuwe online succesrecepten. Een oude bekende van COMMAR, waar Jeroen als studiegenoot met regelmaat achter de schermen meewerkte aan het succes van doeltreffende COMMAR-campagnes en website-realisaties. De overstap naar COMMAR in 2020 was daarom een aangename hereniging tussen de twee studievrienden. Specifiek als het gaat om de nieuwste online marketingtrends breiden we nu ook uit in onze services. 

Wij

Twee creatieve strategen en nuchtere aanpakkers. Onze motivatie gaat door tot de laatste punt achter de zin en we stoppen pas als jouw project met succes bestempeld mag worden. Nuchter, maar vooral eerlijk vinden wij belangrijke kernwaarden. Campagnes die niet lopen, zullen wij daarom ook gewoon stopzetten. Jouw groei is ons belang. No-nonsense in onze aanpak. Zo kiezen we altijd de best beschikbare tools en marketingprincipes (Go Cialdini!) om jouw ambitie na te streven. “Inderdaad, zo kan ‘ie wel weer.”

We houden het makkelijk als het kan, en denken verder waar nodig.

Maar, zul je denken, doen jullie alle projecten dan samen? Uiteraard niet, want voor succesvolle projecten zijn in sommige gevallen meer kunde nodig dan de expertise die wij samen hebben. Daarom werken we met regelmaat samen met onder meer developers en designers uit ons netwerk.

Meer weten over ons? Lees ons persoonlijke verhaal hieronder.

Jeroen Terhoeve

Online Marketeer

Jeroen schrijft sneller dan hij denkt, schudt campagnes uit z'n colbertje en is een zelfbenoemd levensliefhebber. Houdt van alles wat los en vast zit met lijm genaamd 'Tekst'. Naast een passie voor het wereld wijde web, is hij soms ook te vinden in de echte wereld. Spot hem met een backpack, een gitaar of met zijn neus tussen de boeken. Sinds 2020 is Jeroen lid van team COMMAR waar hij de brug vormt tussen marketing én supersnelle websites.

Maarten van Lit

Strategie en websites

Maarten, aangenaam! Grondlegger van COMMAR in 2018. Als een vis in het water met converterende websites, strategische oplossingen en webdesign. Als Maarten niet aan het websurfen is, kun je hem waarschijnlijk tegenkomen op het water rond Sliedrecht.