DIT IS COMMAR.

IN HET KORT

Leer COMMAR kennen

Tof. Je wilt weten wat voor reclamebureau Commar is.
Eenvoudig gezegd zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf onder de aandacht van je doelgroep komt. Zodat jij je doelstellingen kunt halen. Dat kan op veel verschillende manieren, als het maar doeltreffend is. Een goede strategie is daarom altijd de basis. Of het nu een website betreft, of een online campagne.

Dit is COMMAR.

Jong. nuchter. Persoonlijk. betrokken.

Commar is een jong reclamebureau, met een nuchtere en frisse blik op marketingcommunicatie. Opererend vanuit Sliedrecht, maar dat doet er eigenlijk niet toe. Want we werken ook voor klanten in het verre buitenland.

Dit bureau is gestart op initiatief van Maarten van Lit. “Vanuit passie voor marketing en ondernemersdrift, ben ik Commar gestart. Iets écht goed neerzetten kun je niet alleen. Daarom werk ik nauw samen met verschillende disciplines, om altijd tot een uitmuntend resultaat te komen. Denk aan een online marketeer, ontwerper, marketingstrateeg, enzovoort.”

Hoe we het doen

Uitgangspunten

Passie voor marketing, en de verslaving aan merken succesvol(ler) maken. Dat is onze drijfveer. We maken daarbij gebruik van de beproefde methoden, maar ook van onze eigenzinnige creativiteit. Bij Commar staan er twee zaken als een paal boven water. Marketingcommunicatie moet duidelijk, én doeltreffend zijn. Aan die criteria toetsen we ons werk.

Duidelijk

Commar staat voor het maken van duidelijke uitingen. Want je doelgroep moet in één oogopslag begrijpen wat je te bieden hebt, en waarom ze voor jou moeten kiezen. Dit vertaalt zich naar een overzichtelijke website, of een sprankelende nieuwsbrief.

Doeltreffend

Voor de realisatie van uw wensen, begint Commar bij de ontwikkeling van een strategie. Want door te beginnen bij de kern maken we alles kloppend en treffen we doel. Of het nu een online campagne betreft, of de realisatie van een flyer.

COMMAR WERKT VOOR:

DUIDELIJK. DOELTREFFEND.

JE DOELGROEP BEREIKEN