DIT IS COMMAR.

IN HET KORT

Leer COMMAR kennen

Wie zijn wij en wat doen we? Eenvoudig gezegd zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf onder de aandacht van jouw doelgroep komt. Dat kan op veel verschillende manieren, als het maar doeltreffend is. Een goede strategie is daarom altijd de basis.

Dit is COMMAR.

Jong. nuchter. Persoonlijk. betrokken.

COMMAR is een reclamebureau, met een nuchtere en frisse blik op marketingcommunicatie. Opererend vanuit Sliedrecht, maar dat doet er eigenlijk niet toe. Want we werken ook voor klanten uit heel Nederland.

Dit bureau is gestart op initiatief van Maarten van Lit. “Vanuit passie voor marketing en ondernemersdrang, ben ik COMMAR gestart. Iets écht goed neerzetten kun je niet alleen. Daarom werk ik nauw samen met verschillende disciplines, om altijd tot het beste resultaat te komen. Denk aan een online marketeer, ontwerper, marketingstrateeg, enzovoort.”

Hoe we het doen

Uitgangspunten

Merken succesvol(ler) maken. Dat is onze drijfveer. We maken daarbij gebruik van de beproefde methoden, maar ook van onze eigenzinnige creativiteit. Bij COMMAR staan er twee zaken als een paal boven water. Marketingcommunicatie moet duidelijk, én doeltreffend zijn. Aan die criteria toetsen we ons werk.

Duidelijk

Commar staat voor duidelijke uitingen. Je doelgroep moet in één oogopslag begrijpen wat je te bieden hebt, waarom ze voor jou moeten kiezen.

Doeltreffend

Voor de realisatie van uw wensen, begint Commar bij de ontwikkeling van een strategie. Door te beginnen bij de kern maken we het doeltreffend.

COMMAR WERKT O.A. VOOR:

DUIDELIJK. DOELTREFFEND.

JE DOELGROEP BEREIKEN