A.T.O. Logistics

WEBSITE REDESIGN

Samenvatting van dit project:

A.T.O. Logistics loopt al 25 jaar op rolletjes. Zo zijn de ruim 50 trailers van A.T.O. niet meer weg te denken op de snelwegen richting Zweden en aangrenzende Scandinavische landen. COMMAR sloot aan voor een vernieuwde website en stuurde wat bij op het gebied van SEA.

2

Talig

Begeleiding van A tot Z, ook online.

Dynamisch, strak en snel. Eigenlijk alles wat je verwacht van een uitmuntende planner, maar eigenlijk ook van de manier waarop je een website wilt zien. En dat is gelukt. Mede dankzij de adequate en snelle reactietijd van Corine Dullemond, was het mogelijk binnen enkele weken het design uit te werken en te lanceren.

Tijdens je landing op de homepage wordt het al duidelijk. Bij A.T.O. vind je wat je nodig hebt. Transport van Nederland naar Zweden, de core-business, wordt direct genoemd. Contact opnemen, een intro van het bedrijf en een overzichtelijk menu maken de site gebruiksvriendelijk en logisch. Zeker in de transportwereld staat men niet graag voor verrassingen. De website spreekt je aan in het Nederlands of in het Engels. Dankzij onze betrouwbare vertaalmodule blijft het design in beide talen responsief. We maakten hiervoor gebruik van de nieuwste functionaliteiten. Zo snapt bijvoorbeeld ook Google waar de website over gaat.

Google speelt sowieso een grote rol in de opbouw van de website. Niet alleen is de website razendsnel, we houden ook rekening met de Google Ads-campagne die draait op belangrijke zoekwoorden voor A.T.O. Zo kunnen er gemakkelijk landingspagina’s en SEO-pagina’s toegevoegd worden in het CMS. Dit maken we zelfs zo eenvoudig dat A.T.O. hier zelf een grote rol in kan spelen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van nieuwe SEO-pagina’s via een eigen dashboard.

Dit leggen wij dan ook graag aan de klant uit, waardoor we niet alleen zorgen voor een strakke website, maar ook graag meedenken over kansen in online marketing.

Ben jij benieuwd hoe A.T.O. Logistics haar trailers in het zonnetje zet via hun vernieuwde website? Bekijk ‘m dan snel op: www.atologistics.nl

Ingezette services:
Website, Online marketing.