Bijzondere
Woorden

EEN PERSOONLIJKE WEBSITE

Samenvatting van dit project:

Wendy houd niet van gebakken lucht. Met haar eigen ‘Bijzondere Woorden’ staat ze voor je klaar tijdens de meest emotionele momenten van het leven. Aan het einde van iemands leven, of juist in het begin van een nieuwe fase, tijdens een huwelijk. Wendy liet COMMAR invliegen voor een invulling van een online plek voor haar diensten en verhalen. Niet alleen haar online visitekaartje, maar ook een plek waar men haar nieuwe boek ‘Doodgewone verhalen’ digitaal kan bestellen.

Een persoonlijke website met bestelformulier & eigen dashboard.

Wendy heeft laten zien graag de touwtjes in handen te hebben. Niet alleen is ze steun en toeverlaat tijdens emotionele afscheidsredes, ze denkt en beweegt ook graag mee met wensen van mensen.

Die veelvuldigheid is vertaald op haar eigen website, de ontmoetingsplek om Wendy te vragen als ceremoniemeester bij rouw en trouw. Maar hier vind je ook tal van emotionele verhalen in haar blog en ervaringen van nabestaanden en bruidsparen.

Als schrijfster heeft Bijzondere Woorden na oplevering de gehele controle over de website. Met haar eigen custom dashboard is de website compleet aanpasbaar. Alle teksten, ervaringen en foto’s zijn naar smaak in te vullen. Hierbij blijft echter het design en de gekozen stijl in tact.

Uniek op deze website is de e-commerce module. Via het bestelformulier kan de liefhebber eenvoudig het boek ‘Doodgewone verhalen’ bestellen via de site. Na het online betalen via iDeal, start een automatische flow waarbij klant en Bijzondere Woorden wordt meegenomen in het bestelproces. Automatische mailtjes met orderinformatie worden doorgespeeld voor een professionele afhandeling van bestelling en betaling.

Wij wensen Wendy en haar Bijzondere Woorden en fijn ontvangst van haar boek, een mooie digitale plek voor verhalen en een toekomst vol bijzondere woorden.

Ben jij benieuwd naar de reeds opgeleverde site? Bekijk hem dan via www.bijzonderewoorden.nl

Zelf een multifunctionele site in de lucht? Neem contact op met Maarten!

Ingezette services:
Website.