Binnen is Buiten

EEN NIEUWE WEBSITE

Samenvatting van dit project:

Eind 2019 ging COMMAR aan de slag met een vernieuwde site voor Binnen is Buiten. Een succesvol project waarbij de teller nog voor 2 maanden afging. Snel en efficiënt. Een klant die weet wat ze wil en duidelijk is in communicatie doet wonderen. Een typisch voorbeeld van no-nonsense en een gestroomlijnde samenwerking. De website? Die draait, met genoegen!

100

Vernieuwde site met een moderne techniek

2

Slechts binnen 2 maanden was de site live #efficiënt

1

Training online, maar nog heel veel in opkomst!

Een vernieuwde site voor christelijk integratief coach Lianne Kooijman

Een nieuwe website voor christelijk integratief coach Lianne Kooijman. Binnen is Buiten is opgericht om mensen te helpen door middel van online trainingen welke gebaseerd zijn op de bijbel.

Een prachtig gebaar van Lianne en haar streven om hulpbehoevenden te voorzien van de juiste informatie en trainingen waar behoefte is. Eind 2019 was het tijd voor vernieuwing. De oude site was gedateerd, en het moest mogelijk worden om de trainingen ook online tot zijn recht te laten komen.

De uitdaging voor COMMAR. Een oude site in een nieuw jasje. Een jasje wat perfect past bij de passie die Lianne met haar dienst meedraagt. Lianne creëerde haar nieuwe trainingen, wij brachten vorm aan het online startpunt van deze trainingen.

Binnen 2 maanden was het zover. Livegang van Binnenisbuiten.com, waar Lianne er naar uit ziet om met jou in contact te komen. Een site met een lage drempel. Zo kan ieder eenvoudig in contact komen met de hulp van Lianne.

Het mooie van Binnen is Buiten? Lianne of wie dan ook gaat jou niet verleiden of overhalen om een bepaalde training te volgen. In dit geval geen ‘verleidende’ marketing, maar een website die woord bij daad voegt. Een transparante blik op de trainingen, de ervaringen van Lianne en het uiteindelijke doel van het proces.

Benieuwd naar de vernieuwde site? Neem dan snel een kijkje.

Bekijk deze bijzondere website!

Lianne Kooijman:

“Er werd meegedacht zonder iets op te leggen.”

Lianne Kooijman over de samenwerking met COMMAR

“Over de samenwerking met COMMAR ben ik zeer tevreden. Er werd geluisterd naar mijn wensen en tegelijkertijd hadden ze zeer goede ideeën en tips. Er werd meegedacht zonder iets op te leggen. Door COMMAR is de site van Binnen is Buiten zowel mooi, informatief als praktisch en kan de website voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Blij met het resultaat.”