HAWE Power Support B.V.

WEBSITE, BRANDING, ONLINE MARKETING

Samenvatting van dit project:

Een veelomvattend project voor een bedrijf met grootse plannen. HAWE Power Support B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles rondom (nood)stroom. Gestart in 2019 door twee zelfstandigen die al lange tijd nauw met elkaar hebben samengewerkt.

1

Website en webshop

2

bedrijfsbussen met signing

2686

items bedrukt

Partner in power.

HAWE Power Support heeft voor COMMAR gekozen om alles op het gebied van marketing te realiseren. Een omvangrijk project. We hebben gewerkt aan het maken van een logo- en een huisstijl als basis. Vervolgens hebben we dit uitgewerkt in allerlei huisstijlmaterialen zoals enveloppen, stickers, pennen, visitekaartjes en taperollen.

Ondertussen werkten we ook een corporate story waarin we helder de identiteit van het bedrijf beschreven. Dat vormde de basis voor de bedrijfsbrochure en de websiteteksten. Omdat HAWE Power Support ook accu’s verkoopt, hebben we naast de corporate website ook een webshop ontwikkeld.

Last but not least. Deze ondernemers zitten veel in de auto, onderweg naar klanten. Een mooie kans voor het krijgen van nóg meer naamsbekendheid. Daarom leverden we het ontwerp voor de signing op de bedrijfsbussen. Ben jij ze al een keer tegengekomen?

Check ook de website en de webshop: hawepowersupport.nl en hawe-accushop.nl.

Ingezette services:
Branding, Drukwerk, Website, Webshop.