Het Majoortje

EEN WEBSITE BINNEN 5 DAGEN

Samenvatting van dit project:

Zelf spreekt ‘t Majoortje over: “Gewoon Genieten”, maar wij vinden de gerechten van lunchroom ‘t Majoortje “Overheerlijk”. Niet zo gek ook, dat wij van dit project smakelijk hebben genoten. Het resultaat? Een appetijtelijke website, geserveerd en wel, binnen 5 werkdagen.

5

Binnen vijf werkdagen live gezet!

De stijl van ‘t Majoortje verpakt in een snelle, duidelijke en mobielvriendelijke site.

Afserveren maar! ‘t Majoortje verkeerde net als veel horeca-ondernemers in zwaar weer tijdens de corona-crisis. Voor Ilse, eigenaar en sympathiek aanspreekpunt van de zaak, was dit het sein om de handen uit de mouwen te steken. Samen met haar trouwe team en een interieurontwerpster werd de zaak in de lak gezet, de menukaart opgepimpt en werkten ze samen aan ‘t Majoortje 2.0.

“Wat een heerlijk, frisse en authentieke stijl is er binnen no-time opgezet.”

COMMAR sloot eind mei aan voor de vertaling van deze stijl naar het internet. Een snelle, duidelijke website waar de stijl goed tot zijn recht zou komen. Oh ja! Deze zou het liefste al online moeten gaan met 1 juni. Dit was namelijk de dag dat horeca Nederland de maatregelen zou versoepelen en men het terras weer mocht betreden.

Heldere opdracht. Strakke uitvoering. Mede dankzij de adequate input van Ilse, lukte het ons om een website binnen deze 5 dagen online te zetten. Een mooie uitvoer van onze website pakketten, waarbij Ilse met haar Expert-pakket bij ons zekerheid had op een eenvoudige maar doeltreffende website. De toevoeging van de website, voelde voor ons als het leggen van de ‘laatste steen’, of de ‘kers op de taart’. Want wat staat ‘t Majoortje er weer fris en uitdagend bij. Geheel klaar voor de toekomst. Wij wensen Ilse en haar altijd vrolijke manschappen veel succes tijdens de opbouw na Corona.

Hapje meeproeven van de nieuwe stijl van ‘t Majoortje? Bekijk dan eens de splinternieuwe website.

Ingezette services:
Website.