LITTLE Houses

WEBSITE, BRANDING, ONLINE MARKETING

Samenvatting van dit project:

Tiny Houses en duurzaam wonen is hot! LITTLE Houses springt in die markt en verkoopt kleine woningen. Duurzaam gebouwd, snel te plaatsen en geheel aan te passen naar de wens van de klant.

7500

Unieke bezoekers op de website binnen drie maanden na lancering.

100

Leads via de website binnen drie maanden na lancering.

Klein maar fijn!

Wij maakten voor deze klant de website. Voor de inrichting van de website hebben we goed gekeken naar de doelgroep. Wat is de profielschets van de potentiƫle afnemers, welke taal spreken ze en welke vragen hebben ze? Vanuit daar hebben we de structuur van de website bepaald en de teksten geschreven. Na lancering optimaliseerde we het gebruikersgemak met behulp van Hotjar, een tool om het gebruikersgemak te meten.

Om potentiƫle afnemers van meer informatie te voorzien, maar tegelijkertijd ook om leads te verzamelen, kunnen bezoekers de brochure downloaden. Om een brochure te downloaden vult de bezoeker zijn mailadres en telefoonnummer in. Binnen twee maanden na lancering ontving LITTLE Houses daarop meer dan 75 downloads. Daarnaast kwamen er via het contactformulier nog eens tientallen aanvragen binnen.

Om leads te generen zijn relevante bezoekers op de website een vereiste. We adverteerde via Google Ads en social media. Ook werkten we aan de organische vindbaarheid op relevante zoekwoorden, en schreven meerdere landingspagina’s.

Bezoek de website via deze link.

Ingezette services:
Branding, Website, Online marketing.

Website

Brochure

Dit betreft een pagina uit de brochure. Heel de brochure is te downloaden via: https://www.little-houses.nl/brochure/.