Samenvatting van dit project:

Pro Actief Coaching, een in 2020 gestarte onderneming van Hennie de Koning. Hennie is coach met passie voor ambitieuze mensen. We maakte een logo- en huisstijl, zorgde voor een sterke corporate story, realiseerde de website en we waren verantwoordelijk voor het drukwerk van diverse uitingen.

1

Website

250

Flyers

500

Visitekaartjes

Pro Actief Coaching. Passie voor ambitie.

Waar begin je als je een nieuwe business opzet? Als opdrachtnemer beginnen wij in ieder geval bij stellen van vragen. Veel vragen. Zodat wij, maar ook de klant zelf, een duidelijk beeld krijgt van belangrijke onderwerpen. Zoals de doelgroep, het onderscheidend vermogen, enzovoorts.

Na het eerste kennismakingsgesprek hadden we een duidelijk beeld van de coachingspraktijk en de wensen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met een corporate story. Een kernachtige tekst die precies weergeeft waarvoor, in dit geval Pro Actief Coaching, staat. Wie welkom is bij de praktijk. En waarom het kiezen voor Pro Actief Coaching een goed idee is. Goed te gebruiken in alle informatieve uitingen over Pro Actief Coaching.

Een mooi uitgangspunt voor de verdere uitwerking van het logo- en de huisstijl. En daaropvolgend de visitekaartjes en een flyer. Toen dat stond besloot Hennie gelijk door te pakken. We vertaalde we het verhaal van Pro Actief Coaching naar een eigen plekje op het internet. Het resultaat: een kernachtige website, gericht op informatievoorziening over de visie en werkwijze van Hennie.

Check de website via deze link.

Ingezette services:
Website, Branding, Drukwerk