Samenvatting van dit project:

Genieten op het water is ons niet vreemd. Met grote regelmaat kiezen we op een mooie zomeravond zelf voor het ruime sop. Voor de sloepenfabrikant ‘TendR’ maakten wij een website. Vanwege onze voorliefde voor watersport een project met een extra bijzonder tintje.

3

Talen

16

Domeinnamen

1

Interactieve dealerkaart

Een website voor internationaal gebruik.

TendR springt in op de groeiende vraag naar snelvarende sloepen. Met verschillende prachtige ontwerpen bestormen zij de markt. Niet alleen in Nederland. Maar onder meer ook in Denemarken, Duitsland en Turkije.

Omdat de website niet alleen voor de Nederlandse markt is bedoeld, realiseerden we een meertalige website. De klant kan eenvoudig zelf talen toevoegen of vertalingen wijzigen. Net zo makkelijk is het voor deze klant om zelf nieuwe modellen op de website te plaatsen. Of foto’s te wijzigen.

Geen gedoe omtrent het onderhoud van de website, dat spreekt TendR aan. Daarom verzorgt COMMAR het onderhoud van de website. Klinkt dat interessant? Lees er meer over op deze pagina.

Check de website via deze link.

Ingezette services:
Website.

Cecilia de Wit:

“Mede door de duidelijke en rechtstreekse communicatie van en door Maarten is het voor onze organisatie erg fijn om met Maarten te werken. No Nonsense werkt!”