Veiliggoed.nl

Een website en online marketing

De landing is minstens zo belangrijk als de sprong!

Al sinds juni 2020 zijn COMMAR en VeiligGoed partners in het creëren van exposure op het internet. Het begon met een technische SEO analyse en de opzet van diverse Google Ads-campagnes. Inmiddels staat er ook een gloednieuwe website te popelen om nieuwe klanten te verwelkomen.

Het belang van een sterke landing

Sinds we veel samenwerken op het gebied van online marketing, zien we ook de waarde van een doordachte website. Een website is namelijk het eindstation van alle marketingactiviteiten. Het is de uitgestoken hand, de lead, de warme plons in het bad en uiteraard de conversiemachine van je business. Juist vandaag, waarin online kennismaken de boventoon voert. 

Hij is live!

De website, Veiliggoed 2.0, zoals we hem noemen. Want ongetwijfeld gaat de nieuwe site een boost geven in vindbaarheid, engagement en hopelijk veel nieuwe Veiliggoed klanten. Als COMMAR zijn we trots op dit project. Niet enkel omdat we binnen een jaar een volledig conversiegericht landschap hebben ontwikkeld, we zien ook de groei bij onze klant. 

VeiligGoed durft aan te pakken, durft achter te laten en durft te denken aan de toekomst. Dat levert niet alleen veel energie op. We zien het duidelijk terug in de statistieken. Meer organisch verkeer, meer online vindbaarheid en men blijft gewoon graag wat langer online wat rondhangen. 

Wij willen graag Patrick Verheij, Corné Hoogeveen en Herbert Bolier in het bijzonder bedanken voor een samenwerking van formaat. Op naar nog meer campagnes, inzichten en vooruitgang. 

Ook denken aan de toekomst?

Maak van dat denken maar doen! Wij helpen je graag met:

  • Online dataverzameling middels Google Analytics 4 en Google Tag manager
  • Google Ads-campagnes
  • Vindbaarheid in Google met SEO
  • Social media campagnes
  • Een nieuwe website
Bekijk de website