Hallo! Ziet iemand mij?

Je nieuwe product of merk staat als een huis. Althans, technisch, visueel of in potentie lijkt alles op orde. Je nieuwe creatie is alleen nog bij niemand bekend. Je zoektocht naar fans is gestart. Maar waar begin ik? Hoe vind ik klanten, kopers, fans of misschien zelfs personeel?

Dit is waar campagnevoering om de hoek komt kijken. Dé juiste inzet van de passende middelen op het beste moment. Wat die middelen zijn? Dat maakt niet uit. Het resultaat bepaald of je campagne succesvol is. Als de doelen zijn gehaald!

Campagnevoeren voor succes?

Pak je doelgroep in met een creatieve campagne. Trek aan die bel!

Plan een afspraak

HET BEGIN VAN EEN PLAN

Deel ons wat je ideeën zijn. Samen vormen we de start van een nieuwe reclamecampagne. Online brengen we je nieuwe boodschap dichter bij de klant dan ooit. We zetten de middelen in op de juiste momenten. We gebruiken verschillende data vanuit Google om het gedrag van je potentiële gebruikers te analyseren. Vervolgens kiezen we de momenten om te promoten en zullen we met creatieve content of uitingen de boodschap overbrengen. Het resultaat? Er komt aandacht voor je merk, dienst of product.

ZE KUNNEN NIET MEER OM JE HEEN

Na de vorming van ons strijdplan gaan we aan de slag. Een week, een maand, misschien wel langer dan een jaar. Een campagne heeft een begin en een start, en daartussen? Daarin zijn wij keihard aan het werk om je doelstellingen te bewerkstelligen. We willen dat je doelgroep niet meer om jou heen kan. 

Zo’n traject kan er als volgt uitzien:

  • Doelstellingen bepalen en kiezen van primaire doelgroep(en);
  • Marktverkenning en (kosten)analyse om primaire doelgroep te bereiken;
  • Budget & Boodschap: wij doen een voorstel mét uiteraard een kostenindicatie;
  • Go? Samen bespreken we de duur en de verwachte opbrengst van de campagne;
  • Aan de slag! Je eigen campagne draait;
  • Monitoring. Tussendoor houden we de resultaten nauwlettend in de gaten;
  • Finish! Een succesvolle campagne levert je meer op dan het kost.

Wat het oplevert? Dat hangt natuurlijk af van de boodschap, het budget, en de markt. Benieuwd naar alle online mogelijkheden om je merk een boost te geven? Bekijk dan eens ons online marketingaanbod.

Jouw uitdaging bespreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct antwoord op je vraag?

Overweeg jij om een campagne te starten? Wij denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Via het formulier. Of nu gelijk rechtstreeks met Maarten. 

Maarten van Lit
Strategie en webdesign

06 187 017 37
maarten@commar.nl

WhatsAppLinkedIn