Maak je niet druk!

Wij weten hoe drukwerk werkt. Voor jou super makkelijk. Want we verzorgen je drukwerk van idee tot gedrukt product bij jou afgeleverd.

Drukwerk kan gaan over de broodnodige huisstijlmaterialen. Maar ook over een kleine gadget waar je je relatie mee verrast. Tot een muur voor een beursstand toe.

Het leveren van kwaliteit nemen wij zeer serieus. Daarom zetten we ons designspecialisme in, in combinatie met onze kennis over drukwerk. In sommige gevallen moet het drukwerk ook voorzien worden van tekst. Wij zorgen we voor sprankelende teksten. De combinatie design, tekst en kennis van drukwerk, zorgt gegarandeerd voor een uitmuntend eindproduct.

Net zo belangrijk is de daadwerkelijke kwaliteit van het drukwerk. Daarom werken we alleen samen met gerenommeerde drukkers. Of signers, die je auto beplakken met een super strak design van onze hand.

Kortom. Drukwerk nodig? Van pennen tot briefpapier, van een brochure tot autobestickering, wij regelen het voor je.

Bedruk het!

Beplak heel je bedrijfspand. Of alleen een pen.

Wil ik

BROCHURE EN FLYERS

Presenteer en prikkel. Met een flyer of een brochure maak je indruk. Handig voor de presentatie van een nieuw product. Of van heel je business. Waarbij een flyer vooral geschikt is om te prikkelen en websitebezoek te stimuleren. En waarbij een brochure vaak een meer informatieve en overtuigende rol heeft.

Heb je (nog) geen geschikt beeldmateriaal voor je brochure of flyer? We brengen je graag in contact met een fotograaf waar wij op vaste basis mee samenwerken.

HUISSTIJLMATERIALEN

Een professionele merkbeleving zit ‘m zeker ook in de puntjes op de ‘i’. Zoals briefpapier met een opvallend design. Of die opvallende gadget waarmee je je relatie verrast. Wij realiseren jouw drukwerk geheel in de huisstijl van je business. Met zo nodig een creatieve twist.

Heb je je drukwerk op korte termijn nodig? Wij maken graag onze agenda vrij voor een spoedklus.

Jouw uitdaging bespreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professioneel voor de dag komen?

Zet je bedrijf in het zonnetje door het de aandacht te geven die het verdient. Met opvallend en nuttig drukwerk ben je ook offline niet te missen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Contact opnemen is zo gebeurd!

Maarten van Lit

06 187 017 37
maarten@commar.nl

WhatsAppLinkedIn