Online marketing

TERUG NAAR SERVICES

Online gezien en gevonden worden.

Hoe presteert je bedrijf op het internet? Voor veel ondernemers is deze vraag een hoofdpijndossier. Een goed teken, want dat betekent dat het belang van online aanwezig zijn wordt gezien. Pak jij je kans?

Maar het hoeft geen hoofdpijndossier te zijn. Integendeel zelfs. Marketing is een onmisbare kracht in het succes van moderne bedrijven. De middelen? Ja, daar ligt de nadruk tegenwoordig op online. Graag ontdekken wij samen met jou welke middelen jij het beste kunt inzetten voor online meer bereik, leads, contact en bekendheid. Laat je inspireren!

Ik heb inspiratie nodig

Ontdek alle mogelijkheden van online marketing. Kom in contact, vinden we leuk!

Plan een afspraak
1. GOOGLE ADS

Jouw bedrijf in de kijker spelen van ’s werelds meest gebruikte zoekmachine? Wat ons betreft een van de snelste en effectieve manieren om leads te genereren voor jouw website.  Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat?

2. SARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

Geen advertentiebudget, maar wel in de bovenste zoekresultaten van Google? Lees meer over de inzet van SEO en kies de budgetvriendelijke benadering van Google’s topposities.

3. E-MAILMARKETING

Haal alles uit jouw klantenbestand. Wees geen stalker, maar bedien je relaties met informatie, acties en waardige informatie. Kom erachter hoe emailmarketing een traditionele maar zeer nuttige informatietool is. Ook in deze tijd!

4. SOCIAL MEDIA

Een keer écht opvallen op social? Meer likes en interacties dan ooit? Wij bieden hulp, inspiratie en trucs volgens een gedegen en op maat social mediaplan. Zo weet jij je kanalen om te toveren tot #fanwaardige socials. Liever uitbesteden? Ook dat is mogelijk!

Jouw uitdaging bespreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct antwoord op je vraag?

Benieuwd wat online marketing jouw bedrijf kan brengen? Wij gaan graag een keer met je sparren. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Via het formulier. Of nu gelijk rechtstreeks met online marketing specialist Jeroen.

Jeroen Terhoeve
Online marketeer (gecertificeerd)

06 187 017 37
jeroen@commar.nl

WhatsAppLinkedIn