Google Ads

Stel je voor. Je bent zelfbenoemd de beste mannenkapper in town, maar nieuw in de stad. Bebaarde mannen weten je winkel nog niet te vinden. De oplossing? Google adverteren! (ads)

Je bent fris, jong, toegankelijk. Je snakt naar nieuwe klanten, want je wilt groeien. Hoe ga je je klanten overtuigen? Laat ze de kneepjes van jouw vak en expertise kennen. Laat ze zien hoe goed je bent, hoe jij alle centen waard bent voor de perfecte knipbeurt. 

Wist jij dat er een plek is voor al het vraag en aanbod. Je kent ‘m al. Je gebruikt ‘m zelfs dagelijks. Je komt er de antwoorden tegen die je misschien niet eens voor ogen had. Of het product wat je jaren eerder had willen ontdekken.

Ook adverteren in Google?

Pak je kans. Bepaal zelf op welk product of dienst je gevonden wilt worden.

Plan een afspraak

GOOGLE

Het is de plek waar ieders behoefte worden vervuld. Direct door informatiedeling, of indirect via het product of dienst waar jij (bewust of niet) naar opzoek bent.

Sinds wij de kennis hebben om juist op dit cruciale moment in de customer journey het verschil te maken, weet je dat je als bedrijf kansen hebt om er te verschijnen. Wanneer de man zoekt naar zijn kapper, kun jij verschijnen in zijn zoekresultaten. De behaarde man ziet jouw KPI’s, voelt zich thuis met wat jij roept en overweegt zijn hard verdiende centen te besteden aan een door jou aan te leggen topkapsel. 

Adverteer binnen Google met wat je maar wilt. Laat banners zien, laat je beste kappers ze toespreken via een video en hengel de zoekende man binnen met de belofte die je waar gaat maken. Niemand in de buurt kan meer om je heen. Maak zelf je kwaliteit waar, maar laat ons instappen op het cruciale moment. Het moment dat de man zijn mobiel pakt en Google’d: “Barbier Rotterdam”

ZELF ADVERTEREN IN GOOGLE?

Pak je kans. Met dagelijks meer dan duizenden zoekopdrachten kun je zelf kiezen op welke product of dienst je gevonden wilt worden. Onze Google Ads-specialist Jeroen zal jouw product of dienst introduceren in de mogelijkheden van online marketing. Want wat werkt het beste voor jou? 

MOGELIJKHEDEN VAN ADS

Binnen Google Ads, wat een afkorting is van Google adverteren, zijn er verschillende mogelijkheden om jouw dienst aan te bieden. Denk aan het tonen van banners op websites, de eerste resultaten bij een zoekopdracht of jouw producten direct met prijs en koopoptie in Google Shopping. 

Google Ads gaat nog verder dan dat. Zo kun je ook jouw korte promotiefilmpje tonen voor YouTube-filmpjes, kan jouw datafeed met producten compleet in Google komen te staan en ben jij voor slechts een paar cent per bezoeker optimaal vindbaar op het wereld wijde web. 

Jouw uitdaging bespreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het voordeel voor jou als ondernemer?

Je ziet precies waar elke cent naar toe gaat. Wij kennen geen geheimen met de database van Google. Hierdoor kunnen wij je precies delen welke advertentie werkt, waar je de meeste bezoekers op trekt etc. Zo sta je nooit voor verrassingen en geniet je van transparante monitoring.

Iets voor jou? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Jeroen Terhoeve
Google Ads specialist (gecertificeerd)

06 187 017 37
jeroen@commar.nl

WhatsAppLinkedIn