Search Engine Optimization – SEO

Ben jij in staat om potentiële klanten te vertellen wat je doet? Geeft jouw product antwoord op een vraag? Of heb jij iets unieks? Maak het zichtbaar en groei jouw business. Geef antwoorden op die vragen online en wordt de autoriteit in Google. Waarom is dit interessant? 

Laten we het zo uitleggen: Google is de relevantie-machine. Dit betekent dat Google er naar streeft om het leven van de mens makkelijker te maken. Gezien men tegenwoordig, gepaard met de mobiel in de hand, alles opzoekt via een van Google’s diensten, is het logisch dat Google zijn gebruikers zo goed mogelijk wilt bedienen. 

Dit betekent dat wanneer men zoekt naar een dienst of product de, volgens Google, meest relevante pagina zal verschijnen. De beste pagina’s staan op de eerste pagina in de Search Engine. Door jouw pagina’s te Optimaliseren (Optimization) voor “Search Engine” Google, maak jij kans om de best zichtbare pagina te zijn.

Ook scoren in Google?

Pak je kans. Zorg dat je organisch gevonden gaat worden.

Ja, ik wil!

JOUW BELONING? 

Beloning. Ja! Google beloond je relevante pagina met een hoog resultaat in Google. Uiteraard wel onder de advertenties (zie; Google Ads) maar zeker prominent in de zoekmachine. Dit betekent dat jij te zien bent voor honderden ‘zoekers’ per dag, als je pagina aansluit bij een gekozen zoekwoord. SEO zul je altijd richten op voor jou interessante zoekopdrachten. Willen wij bijvoorbeeld gevonden worden op “Gezelligste reclamebureau in Zuid-Holland” dan zullen wij moeten schrijven voor deze zoekopdracht. In onze pagina laten wij dan zien waarom wij zo gezellig zijn, en benadrukken wij dat we een reclamebureau zijn en ons in Zuid-Holland bevinden. Als Google onze pagina herkent en waardeert zullen wij te zien zijn voor iedereen die zoekt naar het gezelligste reclamebureau in Zuid-Holland. Precies wat wij willen!

HET WERK?

Gewoon een tekstje typen? Helaas niet.. Google heeft wel meer dan 100 eisen waar zo’n pagina aan moet voldoen. Deels Techniek (snelle pagina, juiste indexatie e.d.) en deels Content (schrijfstijl, Google’s volgorde, relevantie, gebruik van synoniemen e.d.).

GEEN ZORGEN

Bij COMMAR maken we al meerdere jaren gebruik van de inzichten van Google, waardoor een nieuwe SEO-pagina ook voor jou mogelijk is. We beginnen met een schrijfplan! Want waar wil je eigenlijk op gevonden worden. Vervolgens zullen we jouw product en dienst zo fijn mogelijk naar Google’s wens verwoorden en voila! Daar ben jij. Ontvanger van honderden gratis bezoekers per jaar, zonder extra werk of advertentiekosten.

Jouw uitdaging bespreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij landen op pagina 1?

Schroom je niet. Neem contact op met onze Google kenners en laat je bedrijf zien in werelds meest gebruikte zoekmachine.

Jeroen Terhoeve
Online marketing specialist (gecertificeerd)

06 187 017 37
jeroen@commar.nl

WhatsAppLinkedIn