Social media

Ben jij ‘top of mind’ bij gebruikers op social media? Zit jij verlegen om interessante content? Mis jij de creatieve pen om op te vallen via deze kanalen? Ja, concurrentie online is groots, maar zo is ook jouw kans. Interacties op social media hebben namelijk meer invloed op ons dan ooit. 

Social media juist inzetten? Denk eens aan de volgende stellingen:

  • Vergroot je naamsbekendheid;
  • Geef je merk de boost die het verdient;
  • Krijg fans op je social kanalen;
  • Gebruik natuurlijk ook alle gratis mogelijkheden;
  • Maak je website direct beter vindbaar dankzij social media.

Samen met COMMAR werken aan bekendheid en leads genereren via social media? Neem vrijblijvend contact op over je kansen op de social markt.

Social Media aanpakken?

Voor beheer of hulp bij het opzetten van jouw kanalen. Kom in contact!

Ik wil knallen!

LINKEDIN

Ligt jouw focus op de zakelijke markt en B2B? Kies voor LinkedIn. Niet alleen om persoonlijk meer betrokkenheid te bereiken, maar ook als bedrijf. Geen enkel marketingkanaal geeft meer mogelijkheden om specifiek op bedrijfstakken, beroepen en zelfs functietitels te targeten. Laat het gezicht van jouw organisatie spreken op LinkedIn en ervaar de voordelen van dit serieuze platform. 

Boei het publiek met jouw unieke content voor LinkedIn inclusief alle geschikte advertentiemogelijkheden. COMMAR praat je graag bij over de kansen op LinkedIn met zakelijke adverteren en het inrichten van jouw (bedrijfs)profiel.

FACEBOOK

Oud maar goud. Facebook is nog altijd razend populair in Nederland. Wij hoeven niet uit te leggen hoe je Facebook gebruikt, maar misschien wel hoe jij een fanbase opstart via dit klassieke online platform? 

Wil jij een doeltreffende (bedrijfs)pagina? Wil jij weten wanneer je welke content het beste kan plaatsen en wat jouw advertentiemogelijkheden zijn? COMMAR is er ook als je opzoek bent naar een ervaren partner om je social media uit te besteden. 

Vraag maar raak. COMMAR is #aanwezig op social en helpt je graag met het creëren van een pagina waar jouw klanten om schreeuwen. #fanwaardig

INSTAGRAM

Beelden boeien. Spreek je publiek aan met opvallende content, video’s, foto’s en story’s. Jongeren, maar ook algemeen publiek gaat massaal aan de slag met beelden op instagram. #insta is hét platform om je bedrijf vanaf een persoonlijke kant te tonen aan het publiek. Spreek een vooruitdenkende doelgroep aan en pak je publiek ‘in-the-moment’ met rake boodschappen met (live) content.

Interesse in een plan van aanpak? Toe aan een creatieve impuls? Adverteren voor meer bereik? Laat jouw Instagram wensen in vervulling gaan met COMMAR.

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN AAN COMMAR?

Waar een wil is is een weg. En waar een website is, is een uitrol mogelijk op social media. Met de hulp van een gedegen contentplan heb jij altijd iets te ‘posten’. COMMAR ondersteunt bij het fundament van jouw social mediaplan. Met minimale input kunnen wij jouw business aanpakken en opvallend op de kaart zetten via de juiste socials. 

Heb je er zelf de tijd niet voor, maar wil jij meer betrokkenheid online? Helpen we toch een handje! We rollen dit graag haarfijn voor je uit. 

Jouw uitdaging bespreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw passie kenbaar maken op #social?

Kom dichterbij jouw klanten dan ooit. We gaan ermee naar bed en staan er mee op. Social media is hot, en dat weten we. Wat we niet altijd weten is hoe we dit optimaal gebruiken voor onze eigen business. We worden overspoeld met mogelijkheden, maar wat werkt voor ons?

Kom erachter! Commaar op en ervaar zelf de voordelen van universele mediaverslaving.

Contact leggen? Heel eenvoudig. Deel je vraagstuk in het contactformulier. De eerste stap richting je fans online.

Jeroen Terhoeve
Online marketing specialist (gecertificeerd)

06 39 89 79 41
jeroen@commar.nl

WhatsAppLinkedIn