Run je online winkel!

Met een online winkel laat jij je klanten smooth door jouw assortiment surfen. Middels de filters in je shop zien ze precies wat ze willen zien. Je verleidt ze nog met een upsell. Vlot klikken ze door het afrekenproces. En jij hebt in heel dat proces geen vinger hoeven uit te steken. Een winkel runnen is zo eenvoudig!

Wellicht overweeg je te kiezen voor een webshop als aanvulling op je fysieke winkel. Of je hebt een briljant idee wat je eerst of alleen online in de markt wilt zetten. Een webshop runnen is heel simpel. Wij maken je dashboard super gebruiksvriendelijk, ook als je wat minder vaardig bent met online systemen is het voor jou appeltje eitje om je shop te beheren.

Wij vinden het belangrijk dat jij met je shop succesvol gaat worden. Daarom ondersteunen we je na livegang van de webshop ook graag met online marketing. Waarmee we afnemers op je website gaan krijgen!

Doordat we goed gebruik maken van bestaande oplossingen kunnen we snel werken. Voor jou een groot voordeel, want je krijgt een webshop geleverd tegen een scherpe prijs. We integreren je webshop in je huidige website, of zetten een nieuwe website op.

In je dromen …

Kun jij omzet maken! Wij komen graag met je in gesprek om je wensen voor een webshop te bespreken en met een passend voorstel te komen.

Plan een afspraak

SCHAALBAARHEID

Webshops zijn er in verschillende soorten en maten. Met een klein aantal producten of met heel veel. Weinig categorie├źn, of een zeer breed assortiment. Enkele producten, of meerdere producten gebundeld. Met WordPress voeg je jouw wensen in een handomdraai toe aan je webshop. Dat maakt het bij uitstek geschikt om klein te starten en snel te kunnen schalen indien nodig.

Kortom, je kunt klein starten. Maar we kunnen snel opschalen als je het succesvoller bent dan gedacht. Daarnaast kunnen we je webshop voorzien van toffe features zoals een configurator. Waarmee je je bezoekers visueel hun producten kunt laten samenstellen. Ook bieden we maatwerk als koppelingen met bijvoorbeeld je boekhoudprogramma. Onze developer regelt het in een handomdraai.

Jouw uitdaging bespreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct antwoord op je vraag?

In een persoonlijk gesprek inventariseren we graag je wensen. Vanuit daar zullen we je een passend voorstel doen toekomen. Doordat we slim gebruikmaken van bestaande oplossingen kunnen we snel en effici├źnt werken in het opzetten van jouw webshop.

Enthousiast? Contact ons!

Maarten van Lit
WordPress specialist

06 187 017 37
maarten@commar.nl

WhatsAppLinkedIn