Online gezien en gevonden worden.

Een eigen plekje op het Word Wide Web. Hoe tof is dat. Wij zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden van een website voor een bedrijf. Kunnen er uren over praten. Maar nog liever zetten we onze kennis en creatieve spinsels in bij het maken van een website voor jouw bedrijf.

Wat voor website we voor jouw business realiseren is afhankelijk van je situatie en gewenste situatie. We maken voor onze klanten van alles. Strakke online visitekaartjes. Webshops. En uitgebreide websites vol maatwerkfeatures. Kortom, een website die jouw merk en merkbeleving professionaliseert tot ongekende hoogte.

We werken met het WordPress CMS. Razendpopulair. Niet verwonderlijk. Je kunt er onnoemlijk veel mee. Wij hebben de kennis om de juiste keuzes te maken voor plugins en oplossingen, passend bij jouw vraag. Maatwerk vereist? Onze developer fixt het.

Niet alleen voor realisatie kun je ons inschakelen. Ook helpen we je graag een handje met het optimaliseren van je website. En bij het up to date houden van je online pareltje. Laat je door ons ontzorgen.

Ga voor goud!

En verzilver de mogelijkheden met je website voor jouw bedrijf. Laat ons snel weten hoe we kunnen helpen.

Maak contact
1. WEBSITE REALISATIE

Een nieuwe business gestart? Je huidige website voldoet niet meer? Redenen genoeg om een website te laten maken. Wij zorgen voor een kwalitatieve en converterende website. Hoe we dat doen?

2. CAMPAGNE WEBSITE

Een nieuw product lanceren? Of een tijdelijke actie promoten? Breng het zonder afleiding van je andere activiteiten onder de aandacht via een campagne website. Snel opgezet. Super effectief.

3. ONDERSTEUNING EN OPTIMALISATIE

Weinig tijd of kennis om je website up-to-date te houden? Besteed het aan ons uit. We creƫren en plaatsen content op je website. Koop onze tijd en kennis in via een strippenkaart. Het levert je veel moois op!

4. HOSTING EN/OF ONDERHOUD

Hoe gezond is jouw website? Breng het onderhoud bij ons onder. We zorgen periodiek voor updates en back-ups. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Geniet tevens van onze scherpe hostingprijzen!

Jouw uitdaging bespreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct antwoord op je vraag?

Benieuwd wat een (geoptimaliseerde) website jouw bedrijf kan brengen? Wij gaan graag een keer met je sparren. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Via het formulier. Of nu gelijk, rechtstreeks met Maarten.

Maarten van Lit
WordPress specialist

06 187 017 37
maarten@commar.nl

WhatsAppLinkedIn