Campagne website

Je campagne een kickstart geven? Met een campagne website ga je in de roos schieten. We zetten ‘m snel op en geven een zachte landing vanuit je ingezette marketingmix. 

Het verschil met een ‘normale’ website? Een campagne website kunnen we helemaal in het teken van jouw campagne zetten. Dat betekent geen afleiding en full focus op bijvoorbeeld je nieuwe product. Handig als je er veel baat bij hebt om in korte periode veel van je nieuwe product te verkopen. Een ander verschil is de prijs.

Een campagne website houden we eenvoudig, vaak maar één pagina. Kunnen we daarom super snel live zetten.

Natuurlijk bouwen ‘m helemaal in jouw huisstijl. Met de look-and-feel van de corporate website. We creëren prikkelende content en richten alles heel gericht in voor dat ene doel: Conversie.

Wil je je campagne om goede redenen wel via je huidige website laten lopen. Doen we ook. We maken er dan een feestje van binnen je bestaande middelen.

Jouw uitdaging bespreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Succesvol campagne voeren?

Werken wij graag aan mee. Via bijvoorbeeld het lanceren van een campagne website. Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen als het gaat om campagnes. Bekijk dan ook even deze pagina. Vragen over een campagne website. Commaar op!

Maarten van Lit
WordPress specialist

06 187 017 37
maarten@commar.nl

WhatsAppLinkedIn