Hosting en onderhoud

Een website is via het internet te benaderen. Maar hoe werkt dat precies? Hoe zorgen we ervoor dat je website online staat? En als je website dan eenmaal online staat, wat moet er dan gebeuren aan onderhoud? We leggen het je graag uit.

Ter voorbeeld. Om met je mobiel te bellen, heb je een abonnement nodig. Middels dat abonnement neem je belminuten af bij je provider. Je provider faciliteert in ruil daarvoor een aansluiting van jouw telefoon op het mobiele netwerk. Middels dat netwerk kun jij van je telefoon gebruikmaken.

Dat is ongeveer ook hoe het met een website werkt. Middels een abonnement-vorm huur jij een stukje internet bij een provider. Zodat jouw website wereldwijd te bezoeken is. Wat voor abonnement jij nodig hebt is afhankelijk van je website. Een webshop heeft bijvoorbeeld meer ruimte op het internet nodig dan een kleinere informatieve website.

HOSTING VOOR JE WEBSITE

Wij bieden je scherp geprijsde hosting-abonnementen aan voor WordPress websites. Hosting van zeer goede kwaliteit. Dat kunnen wij doen doordat we gebruikmaken van partnerprogramma’s bij gerenommeerde hostingpartijen. Daarmee heb jij de zekerheid dat je website vrijwel altijd bereikbaar is. En mochten er problemen met de hosting zijn, dan krijgen we daarvan direct bericht via onze telefoon, zodat we gelijk kunnen acteren. Een ander voordeel is de snelheid van onze hosting. Doordat we uitsluitend werken met zeer goede partijen, garanderen we snelle hosting waardoor je geen trage website hebt. Gebruiksvriendelijkheid voor je websitebezoekers gegarandeerd. Én de zoekmachines waarderen snelle websites beter, waardoor je nóg hoger gaat scoren in Google!

E-mail

Emailhosting zit, indien gewenst, inbegrepen bij onze hosting abonnementen. Makkelijk toch?

UP-TO-DATE

Je website staat live. Gefeliciteerd. Laat de bezoekers maar komen, laat die leads zich maar aandienen. Jij bent het beste geholpen wanneer je je nooit zorgen hoeft te maken over je website. Toch moet er zo nu en dan wat aan je website gebeuren om het geheel ‘technisch’ gezond te houden. Zoals het uitvoeren van updates aan het CMS, het thema en de plugins. En het maken van back-ups. Wanneer je hier geen aandacht aan geeft, loop je grotere kans om prooi te worden van hackers. En achterstallig onderhoud geeft grotere kans op technische complicaties. In het ergste geval crasht je website en ben je niet meer online.

ONDERHOUD, ONZE ZORG

COMMAR ontzorgt graag. Daarom bieden wij onze klanten naast hosting abonnementen ook graag onderhoudsovereenkomsten. Daarmee nemen we jou de zorgen uithanden. Voeren we met grote frequentie updates uit, en zorgen we wekelijks (of indien gewenst vaker) voor een nieuwe back-up. Doordat we gebruik maken van slimme tools, kunnen we deze overeenkomsten scherp aanbieden.

Jouw uitdaging bespreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat je ontzorgen!

Via bovenstaande informatie heb je een duidelijker beeld kunnen krijgen wat nodig is om jouw website of webshop online te houden. Benieuwd wat we je kunnen bieden op het gebied van hosting en onderhoud? Neem contact met ons op.

Maarten van Lit
Wordpress specialist

06 187 017 37
maarten@commar.nl

WhatsAppLinkedIn