Website realisatie

We zijn mensen van vlees en bloed. Leven in een fysieke wereld. Maar in de niet fysieke wereld van online liggen commercieel veel kansen. Claim je eigen online broeinest van leads en conversies middels een (WordPress) website.

WordPress zetten we even tussen haakjes. Want wellicht ken je het niet. Of je hebt er ooit wel eens van gehoord. Wij gebruiken dit CMS (Content Management Systeem) voor onze websites.

Een goede keuze! Want de mogelijkheden zijn legio. En het systeem staat kwalitatief op ongekende hoogte. Precies de reden dat ruim 40% van alle websites wereldwijd gemaakt zijn binnen WordPress.

Veel mogelijkheden vraagt anderzijds ook om kennis over een goed gebruik ervan. Wij hebben zeer veel kennis van WordPress en zorgen voor de beste keuzes binnen jouw situatie, wensen en ambities.

Als je kiest voor ons, profiteer je van die kennis. Wij zorgen voor een website die naadloos aansluit bij jouw merk of bedrijf, je visie en toekomstambitie. We richten ‘m zo in dat ‘ie optimaal converteert. Websiterealisatie is bij ons daarom een samensmelting van strategie, design, techniek en copywriting.

Een WordPress website?

Geniet van een converterende website. Makkelijk om te beheren. Kwalitatief hoogstaand.

Plan een afspraak

EEN TOP WEBSITE

Wat maakt een website goed? Wat gaat het jou straks opbrengen? Dat is natuurlijk heel erg afhankelijk van jouw bedrijf en producten, je wensen en je ambities. Vooraf willen we dat dan ook goed in beeld hebben, zodat we de juiste afwegingen kunnen maken tijdens de realisatie. 

Belangrijk is in ieder geval om je te realiseren dat je investering je straks heel veel kan gaan brengen. Mits we met elkaar de juiste afwegingen maken. Een website kan bijdragen aan het krijgen van leads, het doen van verkopen, het delen van informatie, het geven van een professionele merkbeleving en het aanbieden van diensten. Vanaf € 950,- heb je bij ons al een website!

GEBRUIKS­VRIENDELIJKHEID

We vinden het belangrijk dat jij straks veel plezier beleeft aan je website. Natuurlijk door alles wat het je gaat opleveren. Maar ook wat betreft het gebruikersgemak om je eigen content te beheren. Met elkaar stellen we vooraf vast hoe jij in de toekomst je website wilt gaan beheren. Indien nodig zorgen we voor maatwerk, waardoor jij straks eenvoudig bijvoorbeeld producten of diensten kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen. 

ZELF AAN DE SLAG
MET WORDPRESS

Ben je al wel een beetje bekend met WordPress en ben je van plan veel zelf een website te gaan maken? Je kunt ons ook voor een aantal uur boeken waarbij je gebruik kunt maken van onze kennis.

Jouw uitdaging bespreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoge ogen gooien?

Bij je huidige afnemers en je potentiële afnemers. Versterk je positie en professionaliseer je merkbeleving. Met een WordPress ben je in staat om groot te kunnen denken voor jouw business. Alhoewel je klein kunt beginnen. Want je kunt eenvoudig uitbouwen.

Meer weten? Contact Maarten, direct of via het formulier.

Maarten van Lit
Wordpress specialist

06 187 017 37
maarten@commar.nl

WhatsAppLinkedIn