Ondersteuning en optimalisatie

Haal jij het maximale uit je website? Dat vraagt tijd en inleving in je klant. Je wilt natuurlijk content die je klant prikkelt en aanzet tot actie.

Maar het vraagt vooral kennis. Kennis over hoe je je klant gaat verleiden en prikkelen. En kennis van de mogelijkheden hoe je je website maximaal benut om leads te genereren. Wij hebben die kennis. En jij kunt er gebruik van maken!

Aanwezig én relevant

Haal nóg meer uit je website. Schakel COMMAR in.

Plan een afspraak

OPTIMALISATIE

Enerzijds helpen we onze klanten hun website te optimaliseren. Zodat ze nog beter gevonden worden in Google. Of waardoor de bezoeker nog beter het spoort volgt, wat wenselijk is dat ze volgen. Dat doen we door bijvoorbeeld het opzetten van A/B tests en het verzamelen van heatmaps. Om beter in Google te scoren maken we onder andere SEO-pagina’s. Meer daarover lees je op deze pagina over online marketing.

ONDERSTEUNING

Anderzijds helpen we onze klanten door het aanbieden van ondersteuning. Dat kunnen hands-on werkzaamheden zijn. Zoals het plaatsen van een blog. Of een aantal nieuwe producten. Of een portfolio item. Voor andere klanten steken we een spade dieper. En creëren we zelf bijvoorbeeld de blogs of andere content op de website. Afhankelijk in welk mate jij door ons ontzorgd wilt worden. En het werkt heel simpel. Jij doet ons een mailtje of een appje. Wij regelen het verder. Of soms sturen wij jou een mailtje als we het tijd vinden dat er weer iets nieuws op je website geplaatst moet worden.

GEBRUIK ONZE KENNIS

Heb je al een WordPress website en wil je zelf het beheer blijven doen? Huur ons zo nu en dan in om wat kennis te delen wanneer je vragen hebt of iets nieuws op je website wilt opzetten. Kennis houden we liever niet voor onszelf namelijk.

Jouw uitdaging bespreken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scoor met relevante content!

Ook enthousiast geworden over de mogelijkheden van COMMAR om jouw website up-to-date te houden? Schakel ons in. Je bent heel dichtbij, alleen nog even contact met ons opnemen.

Maarten van Lit
Wordpress specialist

06 187 017 37
maarten@commar.nl

WhatsAppLinkedIn