SOCIAL MEDIA.

IN HET KORT

Je social media professioneel aanpakken.

Wel een Facebook- of Instagrampagina, maar geen mogelijkheid om deze te onderhouden? Dat is de werkelijkheid voor veel ondernemers. Maar eerlijk is eerlijk; een pagina waar drie maanden geleden voor het laatst op is gepost, is bepaald geen visitekaartje. Een gemiste kans, want je doelgroep is zonder twijfel online aanwezig. Wij kunnen ondersteunen en je social media professioneel aanpakken. Zowel in de creatie van een strategie, als het ontwikkelen van reguliere berichten en social media-advertenties.

DOELGROEP

Zonder enige twijfel zit je doelgroep op Social Media. Dé motivatie om aanwezig te zijn op één of meerdere kanalen. Laat je doelgroep zien wie je bent en wat je doet, en overtuig je potentiële klant.

VINDBAARHEID

Om met je doelgroep in contact te komen moet je wel te vinden zijn. Wees aanwezig, val op en onderscheid je met jouw bedrijf! Aanwezig zijn op social media is trouwens ook goed voor de Google zoekresultaten!

REVIEWS

De ervaringen van anderen met jouw bedrijf, is belangrijker dan wat je over jezelf zegt en schrijft. Zorg voor een positieve flow op internet, en maak mensen enthousiast om je bedrijf goed te beoordelen op social.

VAKKUNDIG

COMMAR heeft veel ervaring met het beheer van social media kanalen voor bedrijven. Gebruik onze expterise om online te shinen, je bereik te vergroten en mensen te laten praten over je bedrijf.

ONZE AANPAK:

Strategie.

Wat wil je bereiken via social media? Welke doelgroep heb je daarbij voor ogen? Voordat we beginnen met de aanpak van je social media, zorgen we dat we de antwoorden op dit soort vragen hebben verwerkt tot een duidelijke strategie.

Contentcreatie.

Wij dragen er zorg voor dat er met regelmaat gepost wordt op de social kanalen. Dit doen we aan de hand van een zogenoemde contentkalender, die we samen met de klant opstellen. We analyseren welke berichten goed scoren, en verbeteren continu de content.

Adverteren.

Facebook en Instagram zijn bij uitstek geschikte kanalen om op te adverteren. Het voordeel hiervan is dat een zeer nauwkeurige segmentering mogelijk is. Adverteren op social gaat resultaat opleveren voor jou onderneming!
LET’S START!

JE SOCIAL MEDIA IN GOEDE HANDEN?

Ja, ik hoor graag meer over de mogelijkheden …