WEBSITE.

IN HET KORT

Een eigen plek op internet.

Een website is de plek waar alles van een bedrijf bij elkaar komt. Waar de informatie staat die je potentiële klant doet overtuigen om klant te worden. Op basis van een website nemen klanten beslissingen en wordt er wel of geen contact gelegd.

NIEUWE KLANTEN

Overtuig ook potentiële klanten op een gebruiksvriendelijke website. Klaar voor het succes?

BESTAANDE KLANTEN

Ook je bestaande klanten hebben soms informatie over je bedrijf nodig. Over het adres of de openingstijden bijvoorbeeld.

VINDBAARHEID

Een website is één, maar zorgen dat de website gevonden wordt is net zo belangrijk. Wij maken websites die goed scoren in de zoekmachines.

KWALITEIT

We leveren kwalitatief hoogwaardige websites op. We ontwikkelen uitsluitend responsive websites. Dat wil zeggen; ook mobielvriendelijk.

ONZE AANPAK:

website

Inventarisatie

Samen met de klant kijken we eerst naar de wensen. Welk doel moet de website dienen, heb je websites die je mooi vindt ter voorbeeld? Als we alles in kaart hebben gebracht doen we een passend voorstel.

Plan van aanpak.

Naar aanleiding van de inventarisatie maken we een plan van aanpak. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en je doelgroep.We beschrijven onder meer hoe de indeling van de website wordt, wat er op welke pagina komt en welke input we van jou nodig hebben.

Concept.

Na akkoord gaan we beginnen met het bouwen. Dit doen we eerst op hoofdlijnen. Daarbij ligt de nadruk op het design. Vervolgens gaan we door en zorgen dat alle puntjes op de 'i' komen te staan.

Livegang.

FEEST! De website is af. Klaar om online te zetten. Als de website online staat testen we onmiddellijk of alles werkt zoals het hoort.

Optimalisatie.

We monitoren de website in de eerste periode na het online zetten. Hoe komen de bezoekers binnen, welke pagina's zijn relevant, waar haken ze af. Dit rapporteren we en komen indien gewenst met een optimalisatievoorstel om nóg meer bezoek naar je website krijgen. Ben je klaar voor het online succes?!

Meer over COMMAR:

Wie zijn we, en wat doen we.
LET’S START!

EEN (NIEUWE) WEBSITE?