WEBSITE.

IN HET KORT

Een eigen plek op internet.

Een website is de plek waar alles van een bedrijf bij elkaar komt. Waar de informatie staat die je potentiële klant doet overtuigen om klant te worden. Op basis van een website nemen klanten beslissingen en wordt er wel of geen contact gelegd. Anderzijds, een website is doorgaans een grotere investering. Wij snappen dat, en hanteren écht scherpe tarieven. Zodat een website een rendabele investering blijft. Al van meerdere klanten hebben we gehoord dat ze door hun websites goede zaken hebben gedaan. Hun investering is daarom dubbel en dwars beloond.

NIEUWE KLANTEN

Voordat je met COMMAR zaken doet, laat je je eerst overtuigen van onze kwaliteiten. Logisch. Het bekijken van deze website is daar ongetwijfeld een belangrijk onderdeel van. Overtuig ook jouw klanten op een gebruiksvriendelijke website. Klaar voor het succes?

BESTAANDE KLANTEN

Ook je bestaande klanten hebben soms informatie over je bedrijf nodig. Over het adres of de openingstijden bijvoorbeeld. Of welke producten ze nog meer bij je kunnen afnemen. Handig als ze dat via de website snel kunnen opzoeken. Klantvriendelijkheid voorop!

VINDBAARHEID

Een website is één, maar zorgen dat de website gevonden wordt is net zo belangrijk. Wij maken websites die goed scoren in de zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google. Nadat de website live staat controleren we hoe de website presteert, en sturen zo nodig bij.

KWALITEIT

We leveren kwalitatief hoogwaardige websites op. We ontwikkelen uitsluitend responsive websites. Dat wil zeggen; schaalbaar op mobiel, dus ook mobielvriendelijk. We zorgen dat de website regelmatig een back up krijgt, en dat je er zelf ook eenvoudig iets aan kunt aanpassen.

ONZE AANPAK:

website

Inventarisatie

Samen met de klant kijken we eerst naar de wensen. Wat heb je voor ogen, welk doel moet de website dienen, heb je websites die je mooi vindt ter voorbeeld en welke functionaliteiten moet de website bevatten. Als we alles in kaart hebben gebracht kunnen we een passend voorstel doen.

Plan van aanpak.

Naar aanleiding van de inventarisatie maken we een plan van aanpak. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en je doelgroep. In dat plan beschrijven we onder meer hoe de indeling van de website wordt, wat er op welke pagina komt, welke input we van jou nodig hebben, en wat de strategische afwegingen zijn om het optimale rendement uit de website te halen. Bij akkoord gaan we aan de slag!

Concept.

Na akkoord gaan we beginnen met het bouwen. Dit doen we eerst op hoofdlijnen. Daarbij ligt de nadruk op het design. Met de huisstijl van het bedrijf als basis maken we een eerste opzet. Deze bespreken we met elkaar. Vervolgens gaan we door en zorgen dat alle puntjes op de 'i' komen te staan.

Livegang.

FEEST! De website is af. Klaar om online te zetten. Als de website online staat testen we onmiddellijk of alles werkt zoals het hoort. Daarna eten we gebak.

Optimalisatie.

We monitoren de website in de eerste periode na het online zetten. Hoe komen de bezoekers binnen, welke pagina's zijn relevant, waar haken ze af. Dit rapporteren we en komen indien gewenst met een optimalisatievoorstel om nóg meer bezoek naar je website krijgen. Daarnaast checken we hoe je website in Google scoort, en optimaliseren ook daar waar nodig. Ben je klaar voor het online succes?!

Meer over COMMAR:

Wie zijn we, en wat doen we.
LET’S START!

EEN (NIEUWE) WEBSITE?