WEBSITE.

IN HET KORT

Dé online basis van een bedrijf.

Een website. De plek waar alles samenkomt. Daarom dé online basis, ook voor jouw bedrijf. Op een website kun je namelijk het complete verhaal vertellen. Mits je dat wel goed doet. Commar realiseert website van A-Z. Dus niet alleen de techniek, niet alleen de vormgeving, maar ook de strategie achter een website en de vindbaarheid van de website hoort erbij. Hieronder vindt je een overzicht van wat we doen, en hoe we dat doen.

WordPress
CMS

We ontwikkelen onze website in het populaire en gebruiksvriendelijke Content Management System (CMS) WordPress. Dit CMS biedt op allerlei gebieden veel mogelijkheden, en is voor jou als eindgebruiker standaard gebruiksvriendelijk opgezet.

Strategie
Doeltreffend

Wat moet jouw doelgroep als eerste zien, wat is minder belangrijk? Hoe bewegen de klanten zich over de website, en hoe komen ze binnen? Om doel te treffen met een website moet er een duidelijke strategie staan die het uitgangspunt vormt voor de realisatie.

SEO
Scoren!

Een mooie website is leuk, maar niet genoeg. Met de realisatie van een website werken we standaard aan een goede vindbaarheid in Google. Daarnaast kunnen we extra interventies treffen om je website hoog in Google te laten eindigen. Stijg boven je concurrentie uit!

Webshop

Jouw producten ook online aanbieden? Helemaal van deze tijd! Om dit succesvol te maken is een goede basis nodig. Het winkelproces moet aangenaam zijn en het afrekenproces vlekkenloos. Wij weten wat nodig is om een webshop succesvol te laten zijn!

Scherp geprijsd

Een website is essentieel voor jouw bedrijf. Maar doorgaans ook een grote investering. Wij begrijpen dat, en vinden het belangrijk dat een website betaalbaar blijft zodat jouw bedrijf toch stevig op de online kaart kan staan. Graag maken we een voorstel gebaseerd op jouw wensen!

Overtuigd?

Jouw website door Commar laten realiseren? Of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

 

CONTACT.